Alles over teamkleding voor tennisteams

Speel je in een tenniscompetitie? Hoe leuk is het om met je teamgenoten samen in dezelfde outfit te verschijnen? Dan sta je zeker vast met 15-0 voor.

Tennis is natuurlijk een sport waarbij je alleen of met iemand anders tegen tegenstanders speelt. Toch is het ook leuk om leuke teamkleding voor tennis uit te zoeken, bijvoorbeeld tijdens competitie of als je altijd met dezelfde groep vrienden speelt. Door middel van teamkleding speciaal voor jullie team, kun je een persoonlijke touch geven aan je sportkleding en ben je herkenbaar als groep voor andere spelers. In dit artikel vertellen we je graag meer over belangrijke kledingstukken voor tennis en hoe je ze persoonlijker kunt maken.

De belangrijke kledingstukken voor je groep

Als je graag veel tennist met dezelfde groep, dan is leuk om hiervoor speciale teamkleding te maken. Dat is echt iets van jullie groep en maakt je herkenbaar voor anderen. Voor tennis is het belangrijk dat je kleding uitkiest die fijn zit en past bij het weer. Belangrijke kledingstukken zijn:
– Een fijn en luchtig shirt waarin makkelijk kan worden bewogen. Een shirt met korte of geen mouwen voor tijdens de warme maanden en een met lange mouwen voor de koudere dagen.
– Een broek of rokje voor onder het shirt. Dit kan ook weer zoveel lang als kort zijn, afhankelijk van het weer. Sowieso handig om beiden te hebben.
– Dit is optioneel, maar fijne zweetbandjes of een hoofddeksel om je haar weg te houden zijn natuurlijk ook altijd fijn om te hebben.
– En vergeet natuurlijk goede tennisschoenen en sokken niet.

Voordelen van persoonlijke teamkleding

Wil je deze tenniskleding persoonlijk maken? Dat heeft namelijk veel voordelen. Ten eerste is dat een leuke afspraak tussen de groep waar je altijd mee gaat en daarnaast ben je altijd herkenbaar voor elkaar. De teamkleding tennis persoonlijk maken kun je makkelijk doen door een bepaalde kleur, zoals groen of oranje, te laten terugkomen. Ook kun je natuurlijk je naam of een bepaalde quote die gebruikt wordt in de groep of de shirts laten printen. Heb je een sponsor binnen weten te halen? Dan kan het fijn zijn voor deze sponsor als het logo op het shirt wordt geprint. Wist je dat het voor bedrijven qua belastingvoordeel aantrekkelijk is om te sponsoren? Hier lees je er meer over.

Check hier onze collectie tenniskleding, zowel als individu of als team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *